Huoltopalvelut

Usein kysyttyä ja todettua?

Bellcon setelitunnistimesta seteli menee läpi?
Setelin palautussuunnan voi vaihtaa painamalla nopeasti ainoaa näppäintä x 7 ja palautussuunta muuttuu.

Bellcon setelitunnistimeen ei tule virtaa? Tunnistimen ainoaa näppäintä tulisi pitää pohjassa niin kauan, että virrat kytkeytyy. Tunnistinta ei tarvitse sammuttaa, vaan se menee lepotilaan automaattisesti. Se myös käynnistyy automaattisesti seteliä syöttämällä. Viivekytkin on tunnistimessa siksi, että tunnistin ei mene vahingossa päälle ja pois kosketuksesta.

Bellcon SD tunnistimet, joiden sarjanumero alkaa 15D.., 16D.. ja 17D.. ovat vuosilta 2015 – 2017. Nämä eivät yleensä enää kalibroidu ja hylkäävät enemmän seteleitä hidastaen kassatoimintaa. Tunnistimet ovat elinkaarensa loppupäässä ja suosittelemme niiden vaihtoa uusiin.

Setelitunnistimen virtajohto rikki? Uuden voi tilata meiltä hintaan 19 €.

Aikaviiveboxin kääntövivun rikkoutumiseen yleisin syy on liiallinen voimankäyttö, kun ovea ei saada auki koodilla. Boxin oven saa auki avaimella, mikäli koodi on väärä tai paristot loppuneet. Voimankäytön aiheuttaessa kääntövivun rikkoutumisen se ei ole takuunalainen vika. Boxi ilmaisee äänimerkillä paristojen alhaisen tason lukkoa käytettäessä.

Ladattaville akuille eri laitteissa takuu on 6 kk elektroniikka-alalla yleisesti olevan käytännön mukaisesti.

CountEasy vaakalaskurin omatoiminen huolto: liite

CtCoin kolikkolaskureiden puhdistus ja uudelleen opetus: liite

Käsidesiautomaattien omatoiminen huolto: liite 1 ja liite 2.

Emme myönnä kaupan purku- tai vaihto- ja palautusoikeutta tuotteille. Avoin kauppa erikseen sovittaessa on mahdollista.

Tuotelähetykset huoltoon

Kuljetuksissa sopimuskumppanimme ovat Posti, Shenker ja Postnord. Matkahuolto ei sijaitse meitä lähellä näin ollen meillä ei ole sopimusta heille. Emme siis nouda toimituksia Matkahuollosta vaan huoltoon tulevat tuotteet tulee toimittaa suoraan meille tai noudettavaksi Postista.

Huollon yhteystiedot:

Euro Counters Oy / huolto
Linnanrakentajantie 6 – 8
00880 Helsinki
Puh. 044 2770 340

Käyttöohjeet saat tarvittaessa sähköpostiisi.

Työajanseurantajärjestelmien tekninen tuki

Huollon ja huoltopartnerien paikkakunnat

  • Helsinki ja Tampere
  • Rovaniemi ja Oulu
  • Lappeenranta ja Kuopio
  • Vaasa ja Turku
  • Jyväskylä

Opetusvideot leimauslaitteen liittämisestä verkkoon ja ohjelmaan.

Opetusvideot PC ohjelmiston käyttöönotosta.

Opetusvideot pilvipalveluiden käyttöönotosta

https://support.timemoto.com/en/s/videos

Tuotetakuu

Takuu kattaa tuotteessa olevat rakenne- ja valmistevirheet. Emme vastaa virheistä, jotka johtuvat tavanomaisesta kulumisesta tai asennus- ja käyttäjävirheistä. Takuu ei kata purku-, asennus-, ja kuljetuskustannuksia. Takuu ei myöskään kata välillisiä kustannuksia tai epäsuoria vahinkoja kuten esim. käyttöhyödyn menetystä. Korjaamme viipymättä meille toimitetun viallisen tuotteen tai lähetämme korvaavan tuotteen tilalle. Työajanseurantajärjestelmissä asiakas vastaa oman WiFi verkon toimivuudesta ja sen tietoturvasta. Asiakas vastaa myös omien tietokoneiden toimivuudesta, päivityksistä ja tietoturvasta.

Kesällä sääilmiöt kuten ukkonen ja salamointi voivat aiheuttaa jännitepiikkejä ja ylijännitettä sähköverkkoon. Myös myrskyssä sähkölinjojen päälle kaatuneet puut voivat aiheuttaa sähköpiikkejä, jotka voivat kulkea useita kilometrejä sähköverkossa. Suosittelemme edullista ylijännitesuojaa jatkuvasti sähköverkossa oleville koneille, esim. rahanvaihtajille ja työajanseurantajärjestelmille.